Hestestalde

Bygggeri af hestestalde fra Brande til resten af landet

Skal du have opført en eller flere hestestalde, kan vi være behjælpelige med ekspertise og og flere års erfaring med staldbyggeri. Vi holder til i Brande men opføre gerne hestestalde i hele landet. Alle stalde opføres efter nyeste lovgivninger for det givne område.

Vi vejleder dig også i forhold til størrelsen af hestestalden og antallet af hestebokse. Leder du efter en kompetent samarbejdspartner der kan bygge de bedste rammer for dine heste, så har du fundet det helt rette hos byggefirmaet PMP ApS.

Kontakt os i dag

En bred vifte af kompetencer

Som tømrer og snedker udfører vi en lang række opgaver og har som et resultat, dannet en række kompetencer og erfaringer inden for vores arbejde. Vi påtager opgaver alt fra regulære tømreropgaver til kirkerenovering, renovering af bindingsværk og opføring af hestestalde. Vi går meget op i vores arbejde. Du vil derfor aldrig se os gå på kompromis med kvaliteten af byggeriet, uanset opgavens omfang. Så uanset byggeriets omfang, så står vi klar til at udføre arbejdet.

Hvad koster hestestalde?

Hestestalde og stalde generelt variere meget i størrelse og omfang og er derfor vanskelig at give en fast pris eller tidsramme på før alle detaljer er på plads.

Vi afholder derfor fra at give en pris eller estimeret tidsramme før vi har fået en produktiv samtale med kunden om opgaven. Ønsker du en pris på din opgave er du altid velkommen til at kontakte os, for en snak om din opgave og et mere pålideligt estimat.

Få et uforpligtende tilbud på hestestalde

Skal vi stå for konstruktionen af din stald? Så tøv ikke med at give os et kald på 61 61 26 13 for en uforpligtende samtale om dine forventninger og behov med hensyn til opgaven. Du har også mulighed for at skrive en mail til os via jacob@byggefirmaet-pmp.dk eller vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på arbejdet.

Kontakt os

Byggefirmaet PMP ApS

Kontaktinfo