Kirkerestaurering

​Har i brug for professionel hjælp til kirkerestaurering? Kirken er en vigtig bygning for mange lokalsamfund i Danmark. Hver kirke har også en unik historie i diverse byer og vores samfund generelt. Vi mener derfor det er vigtigt at vedligeholde kirkerne så vi kan bevare traditioner og historien bag de flotte bygninger. Vi tilbyder derfor vores ekspertise i restaurering og byggeri og sørger for at jeres lokale kirke står flot og trygt i mange år endnu.

Kontakt os i dag

​Kirkerestaurering i hele landet

​Som virksomhed er vi stationeret i brande og udføre de fleste af vores ydelser i lokalområdet. Men når det gælder kirkerestaurering bevæger vi os gerne rundt i hele landet og har sågar hjulpet med restaurering af kirke helt i Sverige. Kunne jeres lokale kirke trænge til at blive restaureret grundigt, så tøv ikke med at give os et kald. Vi påtager gerne opgaven uanset om det er i Jylland, på Fyn eller Sjælland.

​Giv kirken den omsorg den fortjener

Kirkerne bruges flittigt rundt omkring i vores lille land. Det er derfor vigtigt at vedligeholde dem så vi kan blive ved med at benytte dem. Restaurering af kirker indebærer typisk restaurering af inventar, grå kalk, eller utæt tag. Arbejdet variere naturligvis fra opgave til opgave. Vi har dog stor erfaring med kirkerestaurering og du kan derfor trygt overlade ansvaret til os uanset hvilke udfordringer din opgave bringer. Vi ved hvor vigtig kirken er for jer og går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af restaureringen. Vi giver kirken den omsorg den fortjener.​

​Hvad koster en kirkerestaurering?

​Som sagt kan restaurering af kirker indebære flere forskellige aspekter. Prisen på arbejdet korrelere derfor direkte med opgavens omfang. Har kirken brug for en stor omgang vil det derfor naturligvis koste mere end hvis der blot er brug for udskiftning af inventar.

​Kontakt os i dag

​Skal vi stå for restaureringen af jeres lokale kirke? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 61 61 26 13, via mail jacob@byggefirmaet-pmp.dk eller ved hjælp af vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os

Byggefirmaet PMP ApS

Kontaktinfo